Stern Pinball on julkaissut uuden sarjan flipperipelejä, jotka perustuvat sankareihin puolikuorissa.

Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin vuonna 1984 luoma Teenage Mutant Ninja Turtles on kestänyt komeasti kolme ja puoli vuosikymmentä popkulttuurimaisemassa. Sarjakuvana syntynyt franchise on poikinut lukemattomia ohjelmia, elokuvia, videopelejä, sarjakuvia ja leluja.

Stern Pinball lisää pizzanhimoisten viemärisankareiden saagaan uuden retrotyylille uskollisen pelin, TMNT-flipperin. Vuoden 1987 animaatiosarjan teemamusiikki tahdittaa toiminnan mäiskettä. Käsinpiirretyllä taiteella kuvitettu peli sisältää myös mukautettuja videokohtauksia.

Teenage Mutant Ninja Turtles -flipperilaitteesta on kolme erilaista versioita, jotka kaikki sisältävät saman peruspelin. Pelihallien kilpikonnamasiinat eivät luonnollisesti ole kaikkein halvimmasta päästä. Pro-malli on edullisin, hinnaltaan 5440 euron luokkaa. Premium-painoksesta saa pulittaa reippaat tuhat euroa enemmän ja kalleimman rajoitetun erän hinta nousee yli 8000 euron. Rajoitetun erän versioita valmistetaan maailmanlaajuisesti vain viisisataa kappaletta.

Kommentit

Arcade1Upilta on tulossa loppuvuodesta digitaalinen Star Wars -flipu. Hinta 450-650 dollaria. Video: https://youtu.be/rCQaTnPDVvs

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi