Tekken ja One Piece 3DS:lle ensi vuoden alkupuolella

Tappelupelien ja manga-sarjojen ystäville on tiedossa ilouutisia, sillä Nintendo on solminut jakelusopimukset kahdesta Namco Bandain 3DS-pelistä. Tuloaan Eurooppaan tekee sopimusten myötä Tekken 3D Prime Edition -mätkintä ja One Piece Unlimited Cruise Special -seikkailu.

Tekken 3D Prime Edition sisältää yli 40 pelattavaa hahmoa, joilla päästään taistelemaan niin sarjan muista osista tutuissa kuin ennestään tuntemattomissakin kentissä. Nintendon tiedotteen mukaan nimike käyttää hyväkseen käsikonsolin Wi-Fi-toimintoja, mutta tämän tarkempaa kuvausta verkko-ominaisuuksista ei vielä kerrottu. Pelin ohella pelikortilla tarjolla on myös täyspitkä Tekken Blood Vengeance -elokuva. Kolmiulotteinen animaatiofilmi on ensimmäinen laatuaan käsikonsolin korteilla.

Turpasaunoja pääsee jakamaan Euroopassa helmikuun 17. päivästä lähtien.

One Piece -mangaan perustava One Piece Unlimited Cruise Special on uusioversio Wiin One Piece Unlimited Cruise Part 1: The Treasure Beneath The Waves -seikkailupelistä. Stereoskooppisten grafiikoiden lisäksi soppaan on heitetty uutta sisältöä, kuten Marineford-pelitila, jossa päästään ottelemaan tuttuja hahmoja vastaan useiden eri ottelijoiden muodossa. Uuteen pelimoodiin lupaillaan sarjan ystävien lempihahmoja yksilöllisillä erikoisliikkeillä varustettuna. Neljälle saarelle sijoittuvassa toiminnallisessa seikkailupelissä pelattavaa on kerrottu riittävän yli 50 tunniksi.

Olkihattuisia merirosvoja päästään tapaamaan käsikonsolilla helmikuun 10. päivänä alkaen.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi