Walking Dead -peleistään tunnettu studio Telltale Games on erottanut suurimman osan työntekijöistään ja ilmoitti sulkevansa ovensa.

Viikonlopun aikana tehty tiedotus sai monet fanit hämilleen, sillä The Walking Dead: The Final Seasonin toinen jakso julkaistaan tulevana tiistaina. Telltalen toimitusjohtaja Pete Hawley kertoi tiedotteessaan studion julkaisseen tämän vuoden aikana parhaimmat teoksensa, mutta myyntilukemat olivat kuitenkin maissa. Studiolla on enää 25 työntekijää oletettavasti viimeistelemässä Minecraft: Story Moden käännöstä Netflixin striimipalveluun.

Aiemmin julkistetut kehitteillä olevat nimikkeet kuten The Wolf Among Us 2 ovat peruttu. Tähän saattaa myös lukeutua The Walking Dead: The Final Season. Virallista tiedotetta ei tähän liittyen ole vielä kuultu, mutta jos pelin päätähteä on uskominen niin ei kannata elätellä turhia toiveita. Walking Dead -pelisarjan päähenkilöä näyttelevä Melissa Hutchinson ilmaisi surunvalittelut entiselle Telltalen väelle sekä faneilleen, jotka eivät ehkä tule näkemään Clementinen tarinan loppua.

Kirjaudu kommentoidaksesi