Riot Gamesin, Supercellin sekä Epic Gamesin emoyhtiö Tencent on hankkinut enemmistöosuuden Klei Entertainmentista, joka on muun muassa Don't starven ja Mark of the Ninjan kehittänyt studio.

Klei Entertainmentin perustaja Jamie Cheng vakuuttaa, että studio tulee säilyttämään täyden autonomian niin luovan kuin muidenkin osa-alueiden toiminnan osalta. Chengin mukaan ainoat uudistukset liittyvät "tylsiin kirjanpitomuutoksiin", ja hän johtaa studiota kuten ennenkin. Henkilöstöön tai projekteihin ei tulla puuttumaan.

"Klei on ollut olemassa 15 vuotta, ja olemme tehneet monia muutoksia vuosien varrella vastataksemme muuttuvaan maailmaan", Cheng kirjoittaa ja jatkaa:

"Tämä kumppanuus auttaa meitä navigoimaan muuttuvalla alalla ja keskittymään siihen, mitä osaamme parhaiten: tekemään ainutlaatuisia kokemuksia, joihin kukaan muu ei kykene."

Yritykset ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin. Tencent auttoi Kleitä jakelemaan pelejään Kiinassa vuonna 2016. Lisäksi Don't Starve Together oli ensimmäinen Tencentin WeGame-alustalla julkaistu peli.

Kirjaudu kommentoidaksesi