Warner Bros julkaisi virallisen trailerin Christopher Nolanin vakoilueepos Tenetille.

Tenet on Nolanin tuleva aikamatkustelun kanssa leikittelevä vakoilutrilleri, jonka pääosissa komeilevat John David Washington sekä Robert Pattinson. Parivaljakko seikkailee salaisina agentteina, jotka aloittavat aikaa taivuttavan operaation kolmannen maailmansodan estämiseksi. Näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Clémence Poésy ja Nolanin luottomies Michael Caine.

Tänä digitaalisten tapahtumien aikana on merkittävää, että Warner Bros ilmoittaa selkeästi tuovansa Tenetin elokuvateattereihin.

Nolan ryhtyi Tenet-projektiin yhdessä Interstellar- ja Dunkirk-kuvaajansa Hoyte van Hoyteman kanssa. Säveltäjä Ludwig Göranssonin kanssa Nolan on yhteistyössä ensimmäistä kertaa. Göransson pokkasi musiikillaan Oscarin elokuvasta Black Panther.

Kiinnostavana yksityiskohtana mainittakoon, että osa elokuvan tapahtumista on kuvattu Virossa ja siellä muun muassa Tallinnassa.

Tenetin trailerin ensi-ilta järjestettiin myös Fortniten Party Royale -tapahtumana, joka kokosi pelaajat saarelle katselemaan elokuvan mainospätkää.

Tenet saapuu elokuvateattereihin 17. heinäkuuta 2020.

Kirjaudu kommentoidaksesi