Terrarian kehittäjä Re-Logic on pyörtänyt päätöksen peruuttaa pelin Stadia-portti.

Suositun toimintaseikkailu-hiekkalaatikkopeli Terrarian kehittäjä ilmoitti aiemmin tässä kuussa, että se ei toisi peliään Stadialle. Tämä oli seurausta yllättäen tapahtuneesta Terraria-luojan Andre Spinksin YouTube-kanavan sulkemisesta. Google ei tarjonnut jäähylle minkäänlaista selitystä, mikä suivaannutti kehittäjän pahanpäiväisesti. Spinks kertoi yrittäneensä turhaan selvittää asiaa useita viikkoja. Turhautuneisuus johti Terrarian Stadia-version perumiseen, sillä Spinks koki Googlen haluavan "polttaa tämän sillan".

Nyt kehittäjä on kuitenkin perunut päätöksensä ja päättänyt tuoda Terrarian Stadialle kaikesta huolimatta. Google on palauttanut Spinksin tilin ja kaikki siihen liittyvät palvelut, kuten YouTuben sekä Gmailin.

"Stadia-tiimin ja 505 Gamesin kumppaneidemme tekemän kovan työn vuoksi olemme päättäneet sallia Terrarian tulevan Google Stadia -julkaisun", Re-Logic kertoo.

Terraria oli myynyt 30 miljoonaa kopiota maaliskuussa 2020, mukaan lukien pc:n, konsolit ja mobiilialustat.

Google sulki pelinkehittäjän tilin eikä vastannut tukipyyntöihin kolmeen viikkoon – kehitteillä ollut Stadia-peli peruutettiin kostoksi

Kirjaudu kommentoidaksesi