Tämän viikon Live Arcade -julkaisu on kaikkien aikojen klassisimman puzzle-pelin, Tetriksen, uudelleenjulkaisu Tetris Splash. Pelimekaniikaltaan perinteinen, mutta grafiikkapäivityksen kokenut Tetris sisältää kolme erilaista pelitilaa sekä kuuden pelaajan Live-tuen. Huomenna ilmestyvä peli kustantaa 800 pistettä eli noin 9,6 euroa.

Sen sijaan jo tänään pääsee lataamaan Thrillville: Off the Rails -pelin kokeiluversiota. Huvipuiston rakentamiseen keskittyvän pelin kokeiluversiolla on kokoa 331 megatavua ja se on luonnollisesti ilmainen.

Blue Dragonia pelaaville on puolestaan julkaistu ilmainen laajennus. Ultra Hard Mod sisältää kolme uutta pelitilaa: Game Plus mahdollistaa uuden pelin aloittamisen käyttämällä jo olemassa olevaa tallennusta ja Hard sekä Impossible -tilat puolestaan tarjoavat haastetta niillekin joille peli muuten on liian helppo. Ultra Hard Mod kuluttaa kovalevytilaa vain 380 kilotavun verran.

Galleria: 

Kommentit

Tetris, cool. 400 pojookin olisi kyllä riittänyt hinnaksi.. :(

En osta. Katsotaan sitten uudestaan kun xbox360:n DRM mahdollistaa konsolikohtaisen käyttölisenssin siirtämisen uudelle konsolille.

En osta. Katsotaan sitten uudestaan kun hinta on kohdallaan.

MotörQ:

En ole nyt aivan varma mitä tarkoitat, mutta jos meinaat sitä kun ostaa arcade pelejä niin ne jäävät kys. konsolille 4ever and so on. Itselläni oli julkaisusta asti boksi noin vuoden ja pelejä tuli jonkin verran osteltua ja sitten myin tuon. about 1kk sitten ostin uuden boksin ja kun tämä on liveen kytkettynä voin pelata ja ladata jo aiemmalle boksille ostamani arcade pelit :) Täysversioina siis...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi