THQ:n painistarat myös uuden sukupolven koneille

THQ ilmoitti julkaisevansa syksyllä uuden osan suosittuun WWE Smackdown! vs. RAW -sarjaansa. Yllätykselliseksi ilmoituksen teki tieto pelin julkaisusta myös Xbox 360:lle, mikä on ensimmäinen kerta kun kyseinen sarja nähdään muilla kuin Sonyn pelikonsoleilla. 360:n lisäksi peli ilmestyy myös PS3:lle, PS2:lle ja PSP:lle.

Sarjan aikaisempi osa, WWE Smackdown! vs. RAW 2006 keräsi hyviä pisteitä, saaden mm. KonsoliFINin arvostelussa kiitettävät 9-. Tähän mennessähän Microsoftin konsoleilla on nähty vain vähemmän laadukkaita THQ:n painituotoksia.

Vaikka tarkempia tietoja pelistä ei vielä paljastettukaan, on uudistuksissa luvassa ainakin analoginen ohjausjärjestelmä otteiden muodostamiseen, minkä pitäisi tehdä painimisesta "realistisempaa" ja liikkumisesta vaistonvaraisempaa. Kausimoodin puolelle on puolestaan määrä tulla enemmän pelaajasta riippuvaa tarinankehitystä.

Areenoiden puolelle on määrä tulla enemmänkin uudistuksia. Erilaisia "hotspotteja", joita pystyy hyödyntämään vastustajan kurittamiseen, on enemmän kuin aikaisemmin minkä lisäksi taistelun voi tällä kertaa viedä myös katsojien sekaan. Kaiken kruununa areenat ovat tällä kertaa täysin vuorovaikutteisia. Tämän ansiosta painijoihin voi tällä kertaa kohdistua vahinkoa myös sellaisista kohdista mitä ei ole erikseen määritelty. Luonnollisesti aseita on entistä enemmän ja pelaajalla on mahdollisuus hyödyntää areenoilla olevia esineitä entistä vapaammin.

Lisäksi tarjolla on myös kuuden pelaajan nettipeli, HD-grafiikat Xbox 360:llä ja PS3:lla sekä päivitetty rosteri. Peliä kehittää jälleen Yuke's, ja sen on määrä ilmestyä kauppoihin vielä tämän vuoden aikana.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi