Respawn Entertainmentin Titanfall 2 jatkaa paisumistaan vielä liki vuosi julkaisunsa jälkeen.

Ensi viikolla ilmestyvä Operation Frontier Shield -päivitys tuo robottikarkeloihin täysin uuden yhteistyöpelimuodon. Frontier Defense -moodi heittää maksimissaan neljä pelaajaa alati vaikeutuvia vihulaisia vastaan. Hektisiä taisteluja käydään peräti viidellä uudella sotatantereella – ja lisää on Respawnin mukaan luvassa vielä myöhemmin.

Live Fire -moodi laajenee päivityksen myötä Township-nimellä kulkevalla kartalla sekä alkuperäisestäkin pelistä tuttu Rise taas saapuu värittämään kaikkia pelimuotoja. Tuttuun tyyliin luvassa on myös nippu maksullisia ehostuksia, joiden hyödyt jäävät tosin kosmeettisiksi.

Titanfall 2 saapuu pelaajien maksuttomaan testiin kuluvan kuun 28.-30. päivä. Mukana on moninpeli kokonaisuudessaan sekä yksinpelikampanjan The Beacon -tutoriaalikenttä.

Respawn on ilmoittanut Titanfall 2:n pelaajamäärien vain kasvaneen sitten yhdeksän kuukauden takaisen julkaisuajankohdan. Battlefield 1:n ja Call of Duty: Infinite Warfaren julkaisun jalkoihin jäänyt mech-räiskintä haali vastikään yli miljoona pelaajaa kuukaudessa, ja määrät ovat vain kasvaneet edellisen maksuttoman laajennuksen jälkimainingeissa.

Titanfall 2 oli myös KonsoliFINin Tero Lepistön mieleen. Viiden tähden arvion voi lukaista täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi