TOCA Race Driver 3 tekee tuloaan

Codemasters on ilmoittanut tuovansa jatkoa TOCA Race Driver -sarjaansa ensi talvena. Sarjan kolmannessa osassa tulee uutena mahdollisuus keskittyä haluamansa kaltaiselle uralle eri tyyppisten autojen parissa. Valittavaa löytyy 35 eri autoluokasta ja lisäksi uutuutena RD3 istuttaa pelaajan myös Formula 1 -auton puikkoihin BMW Williams tallin palveluksessa. Mukana on myös mahdollisuus ajaa vuoden 2005 kautta DTM sekä V8 Supercars -sarjoissa, kaikkine kisoineen, lämmittelyineen sekä aika-ajoineen. Verkkopeliäkään ei ole unohdettu, mutta Codemasters ei kertonut siitä vielä tarkempia tietoja.

Pelimoottori on tehty kokonaan uusiksi, Codemastersin luvatessa parannuksia pelin realismipuolelle. Myös vaurionmallinnusta sekä fysiikkamoottoria on parannettu, pelin huomioiden nyt mm. renkaiden kulumisen, renkaiden ja moottorin lämpötilan sekä polttoaineen kulutuksen vaikutuksen kokonaispainoon.

Noin vuoden kehityksessä jo ollut TOCA Race Driver 3 ilmestyy Xboxille, PS2:lle sekä PC:lle ensi talvena. Pelin kotisivut löytyvät osoitteesta www.codemasters.co.uk/tocaracedriver3

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi