Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Tomb Raider HD-trilogia PlayStationille keväällä

Tomb Raider -peleistä julkaistaan keväällä PS3:lle HD-remake versiot. Tomb Raider Trilogy -kokoelma sisältää pelit Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary ja Tomb Raider: Underworld.

Tiedon lipsautti ennen aikojaan maailmalle Amazon-verkkokaupan saksan sivusto ja sen varmisti myöhemmin Tomb Raiderin kehityksestä vastaavan Crystal Dynamicsin Karl Stewart Twitter-tilinsä kautta.

Ennakkotietojen mukaan kahden ensimmäisen pelin grafiikka päivitetään HD-tasolle ja kaikki kolme sisältävät trophy-tuen. Kahta ensimmäistä peliä ei ole aiemmin julkaistu PlayStation 3:lle.

Trilogia julkaistaan ensi kevään aikana yhdellä Blu-ray-levyllä aiempien HD-remake käsittelyn saaneiden pelisarjojen tapaan.

Galleria: 

Kommentit

Sly trilogyn sekä prince collectionin jälkeen on varmaan pakko tämäkin hommata. tulisi vaan splinter cellistäkin tämmönen. ei vaan enää aika riitä kaiken pelaamiseen.....

Tuleekohan legend ja anniversary olemaan vaan ps2-versioita korkeammalla resoluutiolla? Vai onko ne kenties graafisesti samalla tasolla kuin pc- ja X0-versiot?

FinPete82: siitähän on tulossa. http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/splinter-cell-trilogy-hd-collec...

Nostalgiaa.

Mielenkiintoista nähdä, julkaisevatko tosiaan XO:lla ilmestyneet Legendin ja Anniversaryn suorana käännöksenä, vai pistävätkö ne pyörimään Underworldin pelimoottorin päällä. Underworld tuskin saa mitään uutta, kun oli jo alunperin PS3-julkaisu ja sisälsi päivityksellä trophyt. Mutta jos nuo kaksi muuta päivittyvät niin voisihan tuon hankkia.

NviperO: tuo ei itelle tullukaan mieleen, että jos ne tehtäis Uderworldin pelimoottorin päälle. Ny rupes itseäkin kiinnostamaan.

"Mielenkiintoista nähdä, julkaisevatko tosiaan XO:lla ilmestyneet Legendin ja Anniversaryn suorana käännöksenä, vai pistävätkö ne pyörimään Underworldin pelimoottorin päällä."

Äkkiä voisi kuvitella, että julkaistaan ne 360-versiot, jotka ovat kuitenkin ainakin lähellä HD-resoa (sinänsä vanhoja julkaisuja, joten en tiedä mikä se reso lopulta peleissä natiivisti on). PC-version resosta ei myöskään nyt tietoa. Mutta toivotaan, että jotain viilauksia ja parannuksia on (trophyt ovat lähes varmasti samat kuin 360:n achievementit).

Underworldin vedin silloin boksilla ja muita olen pelaillut aikoinaan vähän PSP:llä. Joten taas messevää vetää Legend ja Anniversary PS3:lla trophyjen kera. Anniversary on kuitenkin jo itsessään remake sarjan ihka ekasta pelistä, joka on todella lähellä sydäntä.

Nnnniiiiice! Ostoon menee, ehdottomasti. Mikäs sen hienompaa kun saada nuo kolme peliä samalle kiekolle, varsinkin kun just nyt niistä ei omista kun yhden.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi