Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

DICE julkisti taannoin, että Battlefield 1 tulee jatkossa päivittymään kuukausittain jaettavien päivityspakettien tahdilla. Tänään pelilaitteille valahtanut kuukausittainen päivitys on ensimmäinen laatuaan.

Muutoksia on jälleen luvassa tuhti nippu, tässä osa niistä:

  • Operation-pelikierroksen päätyttyä pelaajat eivät enää poistu pelimuodosta vaan pelaaja heitetään eri maan joukkoihin samalla serverillä ja sama tehtävä jatkuu uusin silmin. Tällä koitetaan korjata sitä, että pelaajat päätyvät tyhjille servereille pelihaun yhteydessä. Tulevaisuudessa ominaisuus saatetaan laajentaa toimimaan niin, että eri Operations-tehtävät kiertävät samalla serverillä.
  • Operations-pelihaukuun on lisätty mahdollisuus liittyä mukaan satunnaiseen peliin.
  • Paluulippujen määrää on laskettu Domination-pelimuodossa 200 -> 100.
  • Conquest-pelimuodossa lippujen valtaamisesta annettavaa pistemäärää on laskettu. Jos joukkueella on enemmän kuin kolme lippua hallussa, joukkue saa Conquest Control -bonuspisteitä.
  • Kenttätykkien ja kiinteiden ilmatorjuntakonekivääreiden kestävyys on tuplattu ja näitä voi myös jatkossa korjata. Jos edellämainittujen kunto putoaa 50 % tai alle, tulee ne korjata täysin ennen kuin niitä voi käyttää taas.

Lue täydellinen muutoslogi tästä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi