Transformersiin lisää pelattavaa

Activision julkaisee Transformers: Revenge of the Fallenin PS3- ja Xbox 360 -versioihin laajennuksen vielä kuluvan kesän aikana.

Lisäpaketti sisältää uusia hahmoja sekä moninpeliin että kampanjaan, kolme tuoretta karttaa ja uuden Expert-vaikeustason tulostalujen kera. Lisäksi pelaajat pääsevät hankkimaan uusia saavutuksia ja pokaaleja.

Tarkempaa julkaisupäivää tai hintaa laajennukselle ei annettu.

Galleria: 

Kommentit

Uuu. Jee. Peli osoittautukin melko hauskaksi kun oppi kontrollit täysin. Ja lisähahmot kelpaa ehdottomasti. :)
Decepticonien "Sideways" on kyllä ihan ykkönen.

5 Platinaa ja loput kultaa tais olla tilanne autoboteilla tällähetkellä. Aina joku boteista soveltuu näköjään parhaiten.

Pienellä hiomisella tästäkin pelistä olis saatu todella mahtava. Enemmän hahmoja ja vaikkapa aseiden kustomointia/valintaa (päivitystä parempiin, muutenkin kun tehonlisäyksenä) jäin kaipaileen. Ja pikkuvikoja ois voinu poistaa reilusti.. tais tulla taas kiire puskea se ulos leffan kanssa samaan aikaan. Mutta ihan hauska nytkin. Ei ehkä ihan täyshintaisena, mut alelaarista suosittelen poimiin. Ja malttia, koska alussa kontrollit tuntuu vähintäänkin oudolta ja varsinkin lentobottien ohjaus tuntuu niin tökeröltä että oksat pois. Mutta siinä kun uusia aikoja alkaa kokeilla ja oppii kaikki kikat, unohtuu semmoset tökerön näköset ohjailut hetkessä :)

Toivottavasti ei tuu kovin hintava paketti, tosin ;P

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi