Trials HD:hen lisää ratoja 1. joulukuuta

Live Arcaden Trials HD saa lisää ratoja 1. joulukuuta. 400 Microsoft-pisteen Big Thrills -paketti tuo suomalaishittiin 40 rataa, kuusi turnausta ja kolme saavutusta. Radoista kymmenen on käyttäjien tekemiä.

Trials HD:n kehittänyt RedLynx järjesti pelaajille kilpailun, jossa haastettiin pelaajat toteuttamaan villeimpiä visioitaan pelin rataeditorilla. Kymmenelle parhaalle luvattiin palkintoja sekä radan sisällyttäminen tulevaan laajennukseen.

Kilpailun voittajaksi valittiin ninimerkin DrittesAuge "Mystical Journey". Hän pokkasi radallaan 5000 dollaria sekä Trials HD -lipun ja paidan. Myös kahdelle seuraavalle jaettiin rahapalkintoja.

KonsoliFIN kävi kevään ja kesän taitteessa haastamassa RedLynxin mestarin omassa pelissään. Tunnelmia "tiukasta" koitoksesta voi lukea hiellä, verellä ja kyynelillä ryyditetystä artikkelista. Fiiliksiä pelistä voi puolestaan aistia videoarvostelusta.

Galleria: 

Kommentit

Ja sitten vaan tekemään uutta trialsii joka tulee myös ps3:lle.

"KonsoliFIN kävi kevään ja kesän taitteessa haastamassa RedLynxin mestarin omassa pelissään."

Pettyneet fanit eivät unohda:

http://www.youtube.com/watch?v=oce1EFngf-Q

Tätä on odotettu. Menee heti ostoon, jos lokakuun kampanjan pongot vaikka pamahtaisi tilille ellei sitten KonsoliFIN järjestä vaikka jotain mukavaa kilpailua. =)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi