Tuhottomasti hahmoja ja kerättävää 3DS:n Tekkeniin

Nintendon 3DS-käsikonsolille saapuva Tekken 3D: Prime Edition sisältää huomattavan paljon kerättävää, sekä hahmoja, joilla tavaraa kerätä. Luvassa on yli 40 hahmoa ja 700 haalittavaa Tekken-korttia.

Hahmokaarti sisältää yli 40 taistelijaa, joten luvassa on useita tuttuja rymistelijöitä pelaajan kontrolloitavaksi. Turpasaunaa päästään aloittamaan muun muassa nuorella Heihachilla, sekä aiemmista osista tutuilla karhuhahmoilla. Tekken-aiheiset kortit, joita saadaan haltuun tekoälyvastustajia mätkimällä tai StreetPass-toiminnon avustuksella, kuvaavat kohtauksia pelisarjan eri osista kolmiulotteisena.

Käsikonsolin alempi näyttö annetaan pelaajan määrittämien pikakomentojen käyttöön. Eri komboja ja erikoisliikkeitä pääsee siis suorittamaan helposti vain yhtä pikapainiketta näpäyttämällä. Ruudunpäivityksen on luvattu pyörivän tasaisella 60 fps -tahdilla myös 3D-efektin ollessa päällä. Kasetti sisältää itse pelin lisäksi myös Tekken: Blood Vengeange 3D-elokuvan.

Pelistä on julkistettu syyskuussa traileri, jota tähdittävät Street Fighter -sarjan tuottaja Yoshinori Ono, sekä Tekken-sarjan tuottaja Katsuhiro Harada. Enemmän huumoria kuin pelikuvaa sisältävän trailerin pääsee kokemaan tätä linkkiä klikkaamalla.

Tekken 3D: Prime Edition saapuu Europpaan ensi vuonna, alustavasti helmikuun aikana.

Galleria: 

Kommentit

Mitä minä luen?
Kakkoskappaleen alussa on käynyt joku pahemmanlaatuinen aivopieru tai google translate.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi