Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Keväällä julkaistavasta Lego Star Wars: The Skywalker Saga -pelistä eivät hahmot heti lopu kesken. Nimikkeessä pitäisi näet lupausten mukaan olla pelattavana lähemmäs 300 hahmoa.

Hulppea määrä hahmoja selviää Official PlayStation Magazinen uusimmasta numerosta, jossa nimikettä kehittävän TT Gamesin suunnittelija Dawn McDiarmid jutusteli pelistä. Hänen mukaansa nimikkeessä on noin 800 hahmoa, joista ohjattavana on noin 300.

Erityisesti McDiarmid nostaa esille uusimman Tähtien sota -trilogian Babu Frikin. "Luulen, että uuden trilogian fanit ovat tyytyväisiä kuullessaan, että Babu Frik esiintyy pelattavana hahmona, ja hän on mahdollisesti yksi söpöimmistä asioista, mitä olen koskaan nähnyt", hän kertoo viitaten pienikokoiseen Star Wars: The Rise Of Skywalker -filmissä nähtävään olentoon.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga tarjoaa kaikki yhdeksän pääsarjan Tähtien sota -elokuvaa pelattavaksi Lego-palikkahahmojen ja -maailmojen muodossa. Filmien tapahtumiin voi loikata itse haluamassaan järjestyksessä, joten tarinaa ei tarvitse aloittaa ensimmäisestä episodista.

Tarkkaa julkaisupäivää nimikkeelle ei ole vielä antaa, mutta viimeisimmät tiedot ovat kertoneet keväästä. Tuotos julkaistaan aikanaan PC:lle, Nintendo Switchille, PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S -konsoleille.

Kirjaudu kommentoidaksesi