Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Crazy Taxi, tuo kolikkopelihalleista ja konsolialustoilta tuttu taksikaahailu, on valokeilassa tuoreessa videoreportaasissa. Kuunneltavana ja katsottavana on kosolti syitä, joiden takia tarttua tähän retrohelmeen jälleen kerran.

Aliarvostetuksi helmeksi sekä yhdeksi Sega-pelitalon parhaiksi sarjoiksi kutsuttava Crazy Taxi pureskellaan läpi joka kantilta. Juttua piisaa The Offspringin ja Bad Religion mainiosta musiikkitarjonnasta aina Game Boy Advancen omaan taksitteluun sekä kännykkämaailmaan julkaistuun Crazy Taxi: City Rushiin. Kerrotaanpa Daniel Ibbertson -tuubikanavan tuotoksessa myös hetkestä, jolloin idea taksisimulaattorille syntyi.

Tunnetko videon katsottuasi halua hypätä virtuaalisen taksin puikkoihin?

Kommentit

Voi veikkoset! Oi ihana Crazy Taxi! Tätähän sitä tuli aikoinaan Dreamcastilla tahkottua sormet verillä aina vain suurempien rahapottien toivossa. Loppupeleissä niinkin paljon, että yksi Arcade-säännöillä pelattu pelisessio kesti pitkälti toista tuntia. Crazy Taxissa on värikkään ja lapsekkaan pinnan alla syvyyttä vaikka muille jakaa. Mielestäni yksi parhaita kaahailupelejä ja sulavimpia pelikokemuksia koskaan.

Pakko peukuttaa, koska itselläni ei varmaan koskaan tullut yli tunnin ajosessioita. Tuo video sai kyllä aikaan mahdottoman halun pistää peli taas GameCuben syövereihin ja alkaa pelailemaan. On tuo ensimmäinen sen verta hieno kaahailu.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi