Tuplasti kannettavaa maatilanhoitoa syksyllä

Eurooppalaiset pääsevät poimimaan viimeisen DS-käsikonsolille julkaistavan Rune Factoryn itselleen syyskuussa. Pelijulkaisuja Rising Star Games julkisti äskettäin loppuvuoden tarjontansa ja päivänvalon näkee myös perinteisempi maatilapeli Harvest Moon: Grand Bazaar, joka on myös saanut uusia ominaisuuksia edellisiin osiin verrattuna.

Vuonna 2006 alkunsa saanut Rune Factory -sarja näkee nyt viimeisen DS-pelinsä. Rune Factory 3: A Fantasy Harvest Moon yhdistää roolipelielementtejä Harvest Moon -pelien farminhoitoon. Maatilan pyörittämisen lisäksi pelaajat pääsevät kasvattamaan eri hirviöitä kalastuksen ja kyläläisten kanssa asioinnin lisäksi. Pelaajan kanssa ystävystyneet kyläläiset voivat myös ottaa nyt osaa taisteluihin eri otuksia vastaan. Moninpeli mahdollistaa kolmen eri pelaajan yhteistyön luolastojen tutkimisessa.

Perinteisempää farmailua tarjoaa Harverst Moon: Grand Bazaar, jonka uudistuksia ovat muun muassa tuulimyllyt ja hahmolle annettu hyppyominaisuus. Iso muutos on tullut myös kaupankäyntiin, sillä sen sijaan, että tuotteita pystyisi toimittamaan myyntiin joka päivä, päästään tuotteita myymään nyt vain kerran viikossa basaarin myyntikojusta. Myös tämä nimike kypsyy poimittavaksi syyskuussa.

Galleria: 

Kommentit

Mitä tämä on. RSG tuo runen euroihin vuoden sisällä jenkkijulkasusta. X_X

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi