Mitäpä olisivat nykypelit ilman battle royale -pelimuotoa? Jopa tulevaa NHL 20 -kiekkonimikettä mainostetaan battle royale -saatesanoilla. Nyt myös 8-bittiseltä Nintendolta tuttu Super Mario Bros. -tasoloikka sai osuutensa tästä kisailumoodista joskin epävirallisesti ja vain hetkellisesti.

Battle Royalen ja Marion yhteen naittavasta tuotoksesta on vastuussa nimimerkillä InfernoPlus varustettu pelaaja ja sisällöntuottaja. Hänen työstämänsä Mario Royale -peli pisti maksimissaan sata pelaajaa tasoloikkaamaan tutuissa kuvioissa, joissa päämääränä oli selvitä kolmen parhaan joukossa maaliin asti. Kotaku-sivuston videota tästä hupailusta voi katsoa uutisen lopusta.

Nintendo ei kuitenkaan katso hyvällä omien hahmojensa tahi peliensä käyttöä epävirallisissa yhteyksissä, joten Mario Royalen elo jäi vain muutaman päivän pituiseksi. Pelijätin lakiukaasien jälkeen kaikki viittaukset putkimieheen ja klassikkopeliin napsittiin pois ja lopputulos sai nimekseen DMCA Royale. Tätä versiota on mahdollista testata siirtymällä pelin kotisivulle tästä linkistä.

Kirjaudu kommentoidaksesi