Twisted Pixeliltä Kinect-länkkäri

Twisted Pixel Games paljasti uusimman pelinsä tiistaina. Studio työstää parhaillaan Xbox 360:lle The Gunstringeriä, jonka trailerin voi katsoa täältä. Peli tukee konsolin Kinect-liikkeentunnistusta.

The Gunstringer kertoo lännen kovanaamasta, joka herätetään henkiin kirjaimellisesti sätkynukkena. Hän lähtee lännenelokuvien inspiroimalle kostoretkelle jahtaamaan tappajiaan. Seikkailun aikana nähdään niin kaksi- kuin kolmiulotteistakin toimintaa.

Twisted Pixelin mukaan "The Gunstringer on täysin erilainen kuin yksikään aikaisemmin pelaamasi Kinect-peli". Peliä ohjataan trailerin perusteella molemmilla käsillä.

Kehittäjien mukaan pelaaminen onnistuu istualtaan ja suuremmalla tarkkuudella kuin Kinectin julkaisupeleissä. Lisäksi Kinect-ohjauksen luvataan toimivan nopeammin kuin perinteisen padiohjauksen.

Twisted Pixel tunnetaan latauspeleistään, kuten esimerkiksi The Maw''sta ja 'Splosion Manista, mutta The Gunstringerin julkaisutapaa ei vielä paljastettu. Pelin parissa työskentelee entinen Rock Band -suunnittelija Dan Teasdale (kuvassa).

Galleria: 

Kommentit

Saapa nähdä mitä tästä tulee. :)

Epäilyttää kovasti.

Saapa nähdä mitä tästä tulee. :)

Kiinnostaa kovasti.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi