Päivitys 8.6.2020, kello 21:38: Sony vahvisti tapahtuman uuden päivämäärän todeksi. Virittäydy siis linjoille (Twitch, Youtube) torstaina kello 23:00 ja valmistaudu hieman yli tunnin mittaiseen lähetykseen. Lisätietoja täällä.

Alkuperäinen uutinen: PlayStation 5 esitellään pitkän odottelun jälkeen kuluvan viikon torstaina, vihjailee ennakkoon linjoille tupsahtanut mainos.

PlayStation 5 -esittelylähetys oli alkujaan tarkoitus pitää viime viikolla, mutta tapahtuma peruttiin poliisiväkivallan vuoksi menehtyneen George Floydin ja muutoinkin Yhdysvaltain levottoman tilanteen vuoksi. Nyt uusi päivä on mitä ilmeisimmin lyöty luudestaan lukkoon, tällä kertaa kesäkuun 11. päivälle. Suomessa täytyy kukkua hereillä myöhään lähetyksen käynnistyessä illalla kello 23:00.

Viime viikolle uumoillussa lähetyksessä oli tarkoitus esitellä ainakin PlayStation 5:lle ilmestyviä pelejä, mutta eiköhän itse konsolikin nosteta parrasvaloihin ainakin jossain määrin. Sony ei ole vielä varmistanut lähetyksen ajankohtaa virallisesti.

Niin Sonyn kuin Microsoftinkin seuraavan sukupolven konsolit on tarkoitus saada kauppoihin vielä ennen joulua.

Kirjaudu kommentoidaksesi