Voisiko eri hip hop -tähtiä toisiaan vastaan asettanut Def Jam -pelisarja olla tekemässä paluuta? Pieniä toivonkipinöitä asiasta on nähtävissä, kiitos tuoreen Twitter-viestin.

"HYPOTEETTISESTI, kenet haluaisit nähdä kannessa, mikäli tämä peli tekisi paluun?" kyselee Def Jam -levy-yhtiön Twitter-viesti. Twiitti ei vielä varmista mitään, mutta tämä ei ole estänyt innostunutta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Katso viesti uutisen alalaidasta tai lähdelinkin kautta.

Jo pelkästään Def Jamin artisteista riittäisi potentiaalia uuteen mätkintään. Yhtiön tallista löytyvät muun muassa Kanye West, Jeezy, Nas, 2 Chainz, Fabolous, Jadakiss, Pusha T, Logic, Big Sean, YG ja teinipopparina tutuksi tullut Justin Bieber.

Mätkintäpelien sarjassa on nähty tähän mennessä kolme osaa: Def Jam Vendetta, Def Jam: Fight for NY ja Def Jam: Icon. Mikäli pelisarja ei ole tuttu tai haluat saada pientä muistutusta, kannattaa viime vuonna julkaisemmamme artikkeli silmäillä läpi: Retromuistelot: Def Jam: Fight for NY – räppi soimaan ja läski tummumaan

Kirjaudu kommentoidaksesi