Two Worlds maaliskuussa Eurooppaan

Reality Pumpin kehittämä Two Worlds -roolipeli julkaistaan Euroopassa ensi vuonna 7. maaliskuuta Xbox 360:lle ja PC:lle Zuxxez Entertainmentin toimesta. Hiljattain solmittiin myös sopimus TopWare Interactiven kanssa kahden pelin julkaisemisesta Pohjois-Amerikassa.

Two Worlds tarjoaa perinteistä miekan ja magian fantasiaa Oblivionin jalanjäljissä. Uutta pelissä ovat kuitenkin muun muassa ansat, joita voi virittää vihulaisilleen.

Galleria: 

Kommentit

Vaikuttaa kyllä todella lupaavalta peliltä. Oblivionista pidin kovasti, joten tämäkin peli alkaa olla odotuslistalla aika korkealla. Ei noita ropeja ole XO:lle mitenkään liikaa julkaistu. Toivotaan parasta, että peli onnistuu lunastamaan lupauksensa.

Voikohan tässä vaihtaa kuvakulmaa kuten Oblivionissa, vai onkohan käytettävissä vain selän takainen näkymä. Ainakin kaikki pelikuvat on selän takaa kolmannen Gothicin tyyliin.

Vaikuttaisi ihan mukavalta. Toivottavasti tulee hyvä niin täyttää ensi vuoden alun ropenälän. Oblivion ja sen tuleva lisäosa riittänee vielä ainakin siihen saakka :)

Joo toi kuvakulma kyllä vähän arvelluttaa. Toivottavasti löytyy normaali fps-kuvakulma.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi