Rayman Legendsin lykkääminen syksyyn on nostattanut ilmoille pelaajien vastalauseita sekä pelintekijöiden mielenilmauksia, mutta nyt Ubisoftilta tarjotaan Wii U -pelaajille hieman hyvitystä. Konsolin omistajat pääsevät nimittäin yksinoikeusdemon sijaan pelaamaan nimikkeestä löytyvää haastemoodia etukäteen. Ja vieläpä ilmaiseksi.

Konsolin latauspalvelusta huhtikuun alussa jaeltava haastemoodi sisältää viikoittain ja päivittäin vaihtuvia kenttiä, jotka jakaantuvat viiteen kategoriaan, joista yksi on suunniteltu yksinomaan Wii U -konsolia ja sen kosketusnäytöllistä ohjainta varten. Kenttiä pääsee koluamaan 1-5 pelaajan voimin. Leaderboard-sijoituksia, muiden pelaajien haamukilpailijoita ja muita suorituksia seuraava pelimuoto on esitteillä oheisella videolla, jossa äänessä ovat Ubisoft Monpellierin Michael Micholic ja Michel Ancel.

Alun perin Wii U:n yksinoikeusnimikkeeksi tarkoitettu Rayman Legends oli tarkoitus julkaista ensi kuun vaihteessa, kunnes Ubisoft ilmoitti tasoloikan lykkääntyvän syksyyn. Syyksi tälle peliliikkeelle ilmoitettiin aikomus saada nimike julkaistua samanaikaisesti myös Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi