Ubisoft juttusilla Netflixin kanssa potentiaalisesta sarjasta

Ubisoft-pelitalon toimitusjohtaja Yves Guillemot on kertonut yhtiön olleen juttusilla Netflixin kanssa. Keskustelunaiheena kaksikolla on ajatus sarjasta, joka mitä todennäköisimmin perustuisi johonkin Ubisoftin pelisarjaan.

Paljoa tätä enempää Guillemot ei paljastanut. Vaihtoehtoja potentiaalisille sarjoille on toki useita aina Rayman-animaatiosta Assassin's Creedin ja Watch_Dogsin maailmaan sijoittuviin tuotantoihin.

Gamespot-sivuston mukaan asia tuli ilmi puhuttaessa toimenpiteistä, joilla pelitalo vastaa Vivendi-yhtiön enenevään osakemäärään. Pelistudion suunnasta on toistuvasti ilmaistu halut pitää monien seikkailujen kotina tutuksi tullut studio itsenäisenä. Tästä huolimatta Vivendi kertoi eilen omistavansa äskettäisten osakekauppojen jälkeen 24 prosenttia Ubisoftin osakekannasta.

Netflix on aiemmin lyönyt hynttyyt onnistuneesti yhteen muun muassa Marvelin kanssa, sillä kahden viihdejätin yhteistyönä on nähty kehuttuja ja katsottuja sarjoja aina Daredevilistä äskettäin julkaistuun Luke Cageen. Yhteistyö ei pääty tähän, sillä näkemistä siintää tulevaisuudessa lisääkin ainakin Defendersin ja brutaalin Punisher-hahmon soolotuotoksen muodossa.

Kommentit

Eiköhän sieltä tipahtele Rayman tai Rabbids -sarja hieman Skylanders Academyn tyyliin, veikkaan ma. 

Watchdogsista voisi saada ihan hyvän TV-sarjan Person of Interestin tyyliin. (Ainakin aina tuota PoI:ta katsoessa tulee sellainen olo, että nyt tarttisi pelata paljon Watchdogsia.)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi