Ubisoft julkisti Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline -ilmaispelin, joka on massiivinen pelaaja vastaan pelaaja -räiskintä perustuen tunnettuun Ghost Recon -universumiin. Paljastustrailerin ja pintaa syvemmältä raapaisevan julkistustrailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline jatkaa pelisarjaa uudelta kantilta. Pääkehittäjä Ubisoft Bukarestin mukaan tavoitteena on yhdistää lähes 20-vuotiaan Ghost Recon -pelisarjan taktinen sotilaallinen toiminta ja battle royale -tyylilajin massiivinen vuorovaikutus. Ensimmäisen persoonan sotilaskokemuksen kehittäjä on aiemmin työskennellyt Ghost Recon Wildlandsin ja Ghost Recon Breakpointin parissa.

Ghost Recon Frontline sisältää useita pelitiloja, mutta erityisesti valokeilaan on nostettu yli sadan pelaajan Expedition. Expedition-pelitilassa taistellaan kolmen hengen joukkueina valtavalla avoimen maailman kartalla, joka sijaitsee Drakemoorin saarella. Tehtävänä ei ole pelkästään eliminoida vastustajia, mutta myös kerätä tietoja ja suojella niitä. Frontline päästää pelaajat myös kuulustelemaan kaatuneita vihollisia salaisten tietojen kiristämiseksi. Toiminnan lopuksi joukkueiden on onnistuttava pakenemaan pelastusryhmän avulla, tietysti kerättyjen tietojen kanssa.

Pelaajilla on käytettävissään erilaisia taktisia työkaluja ja voiton voi saavuttaa monien erilaisten polkujen kautta. Kehittäjä kertoo Frontlinen olevan rakennettu Ghost Reconin perusarvoihin nojaten, joten pelaajat voivat luoda omia ratkaisujaan tilanteiden selvittämiseksi. Frontline tarjoaa kolme erilaista hahmoluokkaa, joiden roolit kattavat hyökkäyksen, suojelun ja tiedustelun.

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline on tulossa PlayStation 5:lle, Xbox Series S|X:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle, Stadialle sekä Lunalle. Julkaisupäivää ei vielä annettu.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Julkaisijat: 
Lähde: