Ubisoft Film Production on hyväksyttänyt Mishna Wolffin ja Tasha Huon ideat Child of Light tv-sarjalle ja Werewolves Within -elokuvalle.

Tuotanto on saanut alkunsa Ubisoftin Fellowship-ohjelmasta, jolla pelijätti kohottaa estraadille kyvykkäitä elokuva- ja tv-alan naisia. Wolff ja Natasha valittiin projektiin mukaan ja heidän tehtävänään oli valita Ubisoftin pelien valikoimasta kaksi nimikettä, joista tehtäisiin näytelty tv-sarja ja elokuva.

Huo kertoi katsoneensa läpi kaikki ranskalaisstudion pelit, mutta päätyi kuitenkin Child of Lightiin, minkä fani hän oli jo entuudestaan. Tashan aikomus on luoda uudelleen tv-sarjaan satumainen tunnelma vahvan naissankarin siivittelemänä. "On hienoa, että pelin keskiössä on Auroran voimien löytyminen. – Haluan kuitenkin hämmästyttää etenkin ne, jotka eivät ole koskaan kuulleet näistä peleistä."

Wolff työstää paraikaa käsikirjoitusta Werewolves Within -elokuvalle. Kyseessä on vr-peli, jossa pelaajat istuvat kyläläisinä nuotion äärellä koettaen selvittää, kuka heistä on oikeasti ihmissusi. Wolffin mielestä valheiden ja ryhmässä tehtävien päättelyiden sekametelisoppa antaa loistavat ainekset pikkukaupungin poliittiselle satiirille.

Arviomme Child of Lightista voi lukea täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi