Ubisoftilta seitsemän peliä Wiin julkaisuikkunaan

Ubisoft on alusta asti ollut mukana tukemassa Wiitä, ja nyt yhtiö on kertonut tuovansa konsolin julkaisuikkunaan seitsemän peliä. Kaksi näistä nimekkeistä ovatkin jo tuttuja aikaisemman hehkutuksen ansiosta: Red Steel ja Rayman Raving Rabbids.

Far Cry siirtyy PC:ltä Xboxin kautta myös Wiille tarjoten muista versioista poikkeavan kokemuksen. Kiitos tästä kuuluu luonnollisesti ohjaimelle, joka mahdollistaa hyvin erilaisen pelattavuuden - tähtääminen, kranaattien heittäminen, juokseminen, hyppiminen ja ajaminen tuntuvat tuoreelta. Wii-versio pohjautuu FCI: Evolutionsiin, mutta juoni, hahmot, kartat ja varusteet on uusittu.

Xbox 360:llä nähty Blazing Angels: Squadrons of WWII vie pelaajat ilmojen teille. Lentokoneensa ohjaamiseen ei tarvitse käyttää molempia käsiä samaa aikaa, vaan yleensä voi keskittyä vain toisen käden käyttämiseen.

Open Season puolestaan on saman nimiseen Disneyn animaatioelokuvaan keskittyvä seikkailu.

Monster 4x4: World Circuit on stunttien värittämää arcade-rymistelyä. Kontrollien pitäisi olla helposti omaksuttavat, jotta tunne ratissa olemisesta välittyisi kotikatsomoon.

Toinen autopeli on GT Pro Series, josta ovat aikaisemmin päässeet nauttimaan vain japanilaiset. Ubisoft tuo sarjan Wiille optimoituna nousevan auringon maan ulkopuolella. Luvassa on yli 80 lisensoitua rassia sekä tuunausta ja kunnon fysiikoilla varustettua driftausta. Pelin mukana saattaa myös mahdollisesti tulla jonkin sortin lisälaite.

Ubisoftilla on vielä lisäksi paljon Wii-viihdettä tuotantolinjalla, ja maaliskuussa päästäänkin näillä näkymin uuden Prince of Persian makuun. Jo paljastettujen nimikkeiden mahdollisista verkko-ominaisuuksista ei vielä suostuttu kertomaan yksityiskohtia, mutta yhtiöllä tuntuu olevan vahva usko laitteen menestykseen. Ainakin Pohjois-Amerikan osaston johtaja Laurent Detoc on innoissaan Nintendon uuden konsolin luomista mahdollisuuksista.

Galleria: 

Kommentit

Eniten odotan Blazing Angelssia, toivottavasti ovat parantaneet Xbox ja XO:n versioista. Toivottavasti Far Cry on peliohjattavuudeltaan hyvä, sekin kiinnostaa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi