Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ubisoftilta uusi jumppapeli PlayStation 3:lle ja Wiille (päivitetty)

Ubisoftin uusin tulokas jumppapelien alati kasvavaan joukkoon on nimeltään My Fitness Coach: Club. USA:ssa peliä markkinoidaan nimellä Fit in Six.

Maaliskuussa Wiille ja PlayStation 3:lle julkaistava kuntoilupeli hyödyntää molempien konsoleiden liikkeentunnistusohjaimia sekä PlayStation Eye -kameraa ja Ubisoftin omaa Wiille tarkoitettu kameraa.

My Fitness Coach: Club kuljettaa pelaajan kuuteen eri osa-alueeseen jaetun harjoitteluohjelman läpi keskittyen aina tiettyyn harjoituskategoriaan kuten sykeharjoituksiin ja ylä- tai alavartalon lihasharjoitteisiin. Harjoitusohjelmat personoidaan kunkin pelaajan omien lähtökohtien mukaisiksi.

Harjoitusohjelman etenemistä seurataan pelin tallentamien tilastojen ja saavusten avulla joita voi vertailla myös ystävien vastaaviin verkon välityksellä.

Uusia harjoitteita voi ladata PS3-versiossa PlayStation Storesta.

PlayStation 3 -versio tukee lisäksi vapaavalintaisen taustamusiikin käyttämistä. Peli analysoi konsolille siirretyn musiikin ja ehdottaa mikä kappale parhaiten sopii rytmittämään jokaista harjoitusta.

Päivitetty 19.1: Euroopan versiolla eri nimi, uusia kuvia.

Galleria: 

Kommentit

Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=KvmOTofOst4

Mielenkiintoista, vaikka sykemittarin puute ja tuon Move-kapulan esillemarssi yhdessä kameratunnistuksen kanssa hieman arvelluttavat. Videon perusteella ei ehkä ihan niin raaka kuntopeli kuin EA Sports Active 2.0. Laitetaan testiin, mikäli ennakkoarviot antavat siihen syytä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi