Nintendon tulevasta konsolista ei ole vielä paljoa tietoa julkisesti tarjolla. Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemotilla sen sijaan tuntuu olevan jonkin verran kokemusta laitteesta, sillä hän uskoo sen vetoavan kasuaalipelaajiin.

Guillemot sivusi NX-koodinimellä kutsuttavaa konsolia Ubisoftin talouslukuja käsitelleessä konferenssipuhelussa. Hänen mukaansa kaikki mitä pelitalolla on nähty tulevasta laitteesta, on ollut todella loistavaa. Tämän tarkemmin hän ei mysteeriprojektin ominaisuuksia valota.

Ubi-pomo kuitenkin uskoo, että NX auttaa pelialan kasvua sekä palauttaa monet kasuaalipelaajat takaisin peliteollisuuden pariin.

Huomion kasuaalipelaajista voi käsittää halutessaan niin, että jokin NX:n ominaisuuksista voisi hyvinkin vedota vähemmän pelaaviin massoihin. Nintendo onnistui tässä aiemmin Wii-konsolinsa avulla, mutta epäonnistui tätä seuranneella Wii U -laitteellaan.

Varmaa tietoa Nintendon tulevasta konsolista, joka on vielä vailla virallista nimeä, on odotettavissa syksyllä. Keskustelua laitteesta voit tätä odotellessa käydä KonsoliFINin foorumilla.

Kirjaudu kommentoidaksesi