Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ultimaattiset alennukset Xboxin kauppapaikalla alkoivat

Microsoftin Xbox-puolen puhemies Major Nelson (Larry Hryb) ilmoittaa blogissaan ultimaattiseksikin mainostetun pelien alennuskampanjan alkaneen ryminällä. Kampanja tarjoaa päivittäin vaihtuvat alennukset tästä päivästä maaliskuun neljänteen päivään saakka.

Tarjoukset polkaistaan käyntiin näyttävästi Halo-sarjalla, kun Halo 3, Halo Reach ja Halo Wars tarjotaan kauppapaikalla 9,99 euron hintaan. Myös Halo 4:n hinta on painettu alle 30 euroon. Päivittäin vaihtuvista tarjouksista Major Nelson ilmoittaa blogissaan.

Major Nelson on myös paljastanut usean muun pelin hinnan laskeneen koko tarjouskampanjan ajaksi. Tarjouslistalta löytyvät mm. Bioshock, The Darkness, Dirt 2 sekä GRID. Tarjoushinnat alkavat aina kolmen euron hujakoilta. Täydellinen lista löytyy täältä.

Major Nelson on samaan syssyyn myös ilmoittanut Xbox Live Arcaden tulevien pelien päivämääriä.

Galleria: 

Kommentit

Onko "ultimaattinen" suomea? Eikö ultimate käänny "paras mahdollinen"?

Nuo hinnat tuntuu menevät vähän miten sattuu verrattuna nuihin dollarihintoihin. Mutta kyllä tuolla euroillakin kolmella eurolla lähtee halvimmat.

Niin ja "Ultimaattisena" tuota mainostetaan virallisilla Xboxin sivuillakin, että suomea tai ei niin se on kampanjan nimi .

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi