Pelistudio Rare on julkaissut Sea of Thieves -merirosvopelistään uuden hahmojen ja laivojen kustomointia esittelevän trailerin.

Uusimmalla Inn-side Story -videolla Sam Chester ja Tim Teddins keskustelevat maaliskuussa julkaistavan moninpelin hahmojen ja laivojen kustomoinnin lisäksi siitä, mitä eri kosmeettiset yksityiskohdat kertovat pelaajan maineesta pelimaailmassa.

Seikkailun alkaessa pelaaja valitsee ”karusellista” haluamansa valmiin hahmopohjan, jolle voi myöhemmin kerätä uutta vaatetusta ja erilaisia kosmeettisia yksityiskohtia, kuten vaikkapa klassisen puujalan. Hahmonsa lisäksi pelaajat pääsevät kustomoimaan myös paattiaan. Naurua tai kauhua aiheuttavia tuunauksia päästään tekemään erilaisten purjeiden ja keulakoristeiden avulla.

Rare julkisti jälleen myös viikonlopun mittaisen testisession, jolla on tarkoitus koetella pelin verkkopalvelinten kestoa. Pelistudio pyytää osallistujia varautumaan erilaisiin katkoksiin ja yskähdyksiin pitkin viikonloppua. Ennakkotilaajille ja Insider-ohjelmaan ilmoittautuneille pelaajille avoin testisessio vaatii Xbox Onen puolella osallistujilta kärsivällisyyden lisäksi myös aktiivisen Xbox Live Gold -tilauksen. Testijakso alkaa tänään perjantaina ja päättyy sunnuntaina 4. maaliskuuta.

Sea of Thieves julkaistaan Xbox Onelle ja PC:lle 20. maaliskuuta.

Kirjaudu kommentoidaksesi