Square Enix ja IO Interactive ovat ilmoittaneet muuttaneensa uuden Hitmanin julkaisumallin täysin episodimaiseksi.

Uuden julkaisumallin myötä Hitmanista saadaan aluksi pelin ensimmäinen osa, joka kustantaa noin 15 euroa kattaen sekä tutooriaalitehtävän että Pariisiin sijoittuvan pelialueen tehtävineen. Myöhemmin huhtikuusta alkaen peliin julkaistaan uusia alueita ja tehtäviä noin 10 euron paketteina. Yhteensä pelissä tulee kattamaan kuusi erilaista aluetta, joiden päivittäminen peliin on ripoteltu pitkin kuluvaa vuotta. Jokaisesta episodista maksamisen sijaan koko pelin voi myös vaihtoehtoisesti lunastaa julkaisupäivänä valmiiksi itselleen noin 60 eurolla. Perusversion lisäksi pelistä nähdään 140 euron erikoisversio, joka tarjoaa sekin valmiin pääsyn tulevaan sisältöön. Vuoden loppupuolella saadaan myös fyysinen levyversio, joka sisältää kaikki peliin julkaistut episodit.

Alun perin Hitmanin oli tarkoitus ilmestyä täysihintaisena mutta vain pari ensimmäistä tehtävää sisältävänä julkaisuna, johon kehittäjät olisivat päivittäneet ilmaiseksi koko vuoden ajan uutta sisältöä. Tämän jälkeen kyseistä julkaisumallia muovattiin vielä sen verran, että halukkaiden olisi ollut mahdollista lunastaa itselleen ainoastaan kolme pelialuetta sisältävän alkuosion ja hankkia lisämaksusta myöhemmin ilmestyvään sisältöön.

Julkaisumallin äkillinen muutos vaikutti ennakkotilausten perumiseen PlayStation Storen puolella, minkä syyksi julkaisija oli ilmoittanut tuotekuvauksen antaneen episodimuodon myötä pelin sisällöstä väärää tietoa. Vaihtuneesta julkaisumallistaan huolimatta uusi Hitman on tekemässä yhä tuloaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin myös PC:lle maaliskuun 11. päiväksi. Ensi kuussa PS4- ja PC-pelaajat pääsevät myös osallisiksi pelin beetestaukseen.

Kirjaudu kommentoidaksesi