Uuden Turtles-pelin saavutuslista julki

Platinum Gamesin ja Activisionin yhteistyöprojekti Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattanista julkistettu saavutuslista avartaa hieman toistaiseksi vahvistamattoman pelin sisältöä.

Sivusto XboxAchievements.comin julkaisema saavutuslista lupaa pelistä ansaittavaksi kaikkiaan 50 saavutusta, joiden mukaan pelissä tullaan näkemään Turtles-universumin klassiset vihollishahmot, kuten Silppurin jalkaklaani sekä Krang, Rocksteady ja Bebop. Pelimaailman suhteen saavutukset vihjaavat puolestaan varsin avoimesta ympäristöstä, jossa tehtävät vaativat kilpikonnilta niin yhteistyökykyä kuin myös hiippailutaitoja. Pelissä päästään myös tekemään erilaisia sivutehtäviä, joista osa näyttäisi sisältävän erilaisten kohteiden puolustamista vihollislaumoja vastaan. Manhattanin taistelut eivät rajoitu ainoastaan yhdelle kotisohvalle, sillä saavutusten antamien vihjeiden perusteella luvassa pitäisi olla myös verkon kautta hoituvaa moninpelailua. Julkistetut saavutukset voi vilkaista kokonaisuudessaan täältä.

Muun muassa Bayonettasta, Vanquishista ja Metal Gear Risingista tutun Platinum Gamesin Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ei ole saanut tekijöiltään virallista vahvistusta. Tähän asti vuotaneiden tietojen mukaan peli on kuitenkin tekemässä tuloaan PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle sekä PC:lle.

Kirjaudu kommentoidaksesi