Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ensi kesänä ilmestyvä Pokémon: Detective Pikachu on saanut toisen trailerinsa, joka antaa hieman lisätietoa puheliaasta sähköhiirestä.

Etsivä-Pikachu selittää mainoksessa Tim Goodmania näyttelevälle Justice Smithille, kuinka hän oli heränyt tuntemattomasta paikasta muistinsa menettäneenä. Taskuhirviön ainoana vihjeenä aikaisempiin muistoihin on etsivä-kouluttaja Harry Goodmanin hattu. Pikachun seuratessa päähineeseen kirjoitettua nimeä ja osoitetta hän kohtaa Harryn pojan Timin. Nuorukainen on halukas selvittämään, miksi hänen isänsä on kadonnut ja vastahakoisesti suostuu yhteistyöhön kahviriippuvaisen taskumonnin kanssa.

Upouuden trailerin lisäksi Pokémon: Detective Pikachu sai oman julisteensa, jossa todellakin korostuu miljöönä toimivan Ryme Cityn suuruus. Taitaa julisteesta löytyä myös ainakin viisi eri pokémonia.

Pokémon: Detective Pikachu saapuu teattereihin kymmenes toukokuuta. Elokuvan rooleissa nähdään Justice Smithin ja Ryan Reynoldsin lisäksi muun muassa Ken Watanabe, Bill Nighy, Suki Waterhouse ja Rita Ora.

Kirjaudu kommentoidaksesi