Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Uudet arvostelut ja artikkelit KonsoliFINissä viikolla 24

Menneen viikon arvosteluissa kaksi uusvanhaa 3DS-peliä ja suurkaupunkien huumaa supersankareiden sekä mafiosojen tapaan. Podcastissa kerrataan vuoden tärkeimpien pelimessujen antia.

Lisäksi vielä maanantaina ehtii osallistumaan L.A. Noire -kilpailuun (K18).

Arvostelut:

InFamous 2 (PS3) - Ensimmäinen InFamous päätyi Sonyn verkkosotkujen jälkeen ilmaiseksi hyvityspeliksi - juuri sopivasti jatko-osan julkaisun alla. TeRm0z palasi Empire Cityn hiekkalaatikolle.

Islands of Wakfu (XBLA) - Ranskalaiset pelit ovat historiallisesti olleet omaperäisiä, tyylikkäitä ja pelattavuudeltaan kehnoja. TUHOMURSUn hampaisiin joutui televisioonkiin levinneen Wakfu-tuoteperheen latauspeli.

Rayman 3D (3DS) - Reiskan 3DS-debyytti on uusversio yli kymmenen vuoden takaisesta Rayman 2:sta. Esa Mäkijärvi arvioi miten aikanaan mainio tasoloikka pärjää nykymenossa.

Red Faction: Armageddon (PS3)
- Volition päästää pelaajat taas kerran pelastamaan Marsia näppärästi tuhoutuvissa ympäristöissä. J. Pikkarainen pisti muurarin töihin.

SHIFT 2: Unleashed (X360)
- KonsoliFINin arvostelijakaartiin jälleen liittynyt Healtti pelasi viimeisimmän Need For Speedin.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D (3DS) - Maailman paras peli -äänestysten kestosuosikki palaa entistäkin hienompana. Zanis Dust pelasti prinsessan.

Yakuza 4 (PS3) - Japanin alamaailmaan sijoittuva pelisarja on ehtinyt jo neljänteen osaansa. Healtti sukelsi metropolin sykkeeseen.

Podcast 019:

E3-messujen jälkitunnelmointi - jryi, Corca, hartzu, Kastle ja Paavi kertaavat mitä viikon takaisista E3-messuista jäi mieleen.

Galleria: 

Kommentit

Eletäänkö teillä siellä KonsoliFINissä 20 minuuttia tulevaisuudessa? Siksikö te ootte niin nopeita aina uutisoimaan kaikesta? :D

Ja: "TeRm0z palasi Empire Cityn hiekkalaatikolle." Eihän kakkosessa olla Empire Cityssä käsittääkseni kuin alun taistelun verran. Noh, kyllähän se tavallaan lasketaan "Empire Cityyn palaamiseksi"..? :P

Red Faction oli täyttä kuraa demon perusteella. Hyvästä sandbox-pelistä lineaariseksi ja geneerisen tylsäksi putkirymistelyksi. Pitääpä tsiigata arvostelu, että onko Pikkarainen samaa mieltä. Ja tottakai inFamous 2 -arvostelu pitää myös lukea. :)

Lasketaan, lasketaan (enkä kehtaa enää muokata, kun kerran ehdit jo siteeraamaan). Aikawarppi puolestaan johtuu julkaisujärjestelmän ominaisuuksista.

Ei vaan vähintäänkin tunti etuajassa. Paljon enemmänkin. Kello on nyt 11:00 ja, kun menee selaa uutisia-otsikon alla olevia uutisia katsomaan, niin siellä lukee että tämä uutinen on kirjoitettu 12:01?
Hyvät arvostelut oli. InFAMOUS kakkosen luin heti vaikka omistankin jo.

Huippukehittyneessä julkaisujärjestelmässämme uutisen saa pysymään etusivulla ykkösenä asettamalla sen ajankohdan tulevaisuuteen. Uutisjärjestys sivustolla määritellään siis niille annettujen aikaleimojen perusteella, ja noita aikaleimoja hiplaimella voi kikkailla uutisia uuteen järjestykseen, mikäli näin haluaa tehdä esimerkiksi kilpailujen tai tällaisten muiden sivuston omien olennaisten uutisten kohdalla.

Tähän voi vain todeta, että:

http://www.youtube.com/watch?v=StfrWGPsb70

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi