Uusi Änäri teki myyntiennätyksen

Juuri julkaistu NHL 12 teki sarjan myyntiennätyksen ensimmäisen viikon myynneissä.

Electronic Artsin ilmoituksen mukaan uusin kiekkokatsaus myi ensimmäisen viikon aikana 451 000 kappaletta. Liikevaihtoa tästä kertyi huimat 27 miljoonaa dollaria ja kasvua edellisen vuoden myyntiin 19%.

Online-otteluita on tänä aikana kertynyt lähes seitsemän miljoonaa.

Samalla EA kertoi lokakuussa julkaistavasta ilmaiseksi Facebookissa pelattavasta NHL Superstars -pelistä. Kyseessä on kiekkojoukkueen managerointiin keskittyvä peli, jossa on mahdollista pelata myös Facebook-kavereita vastaan.

Galleria: 

Kommentit

Tällä ilmoituksella EA / NHL12 saa lisää palstamillejä mikä taasen lisää myyntejä. Hyvä että myy, minkähän verran myynneistä tuli Pohjois-Amerikassa ja montakohan kappaletta mahtoi myydä Brittein saarilla.

Eiköhän suurimmat myynnit kerry Pohjois-Amerikan ja -maiden markkinoilta. Tarkemmin EA ei myyntimenestystä jaotellut.

Vähän sama juttu kuin että paljon baseball-pelejä myydään euroopassa.

Siitä NHL-sarja on poikeuksellinen, että sitä lukemani mukaan pelaa paljon myös sellaiset, jotka eivät varsinaisesti seuraa jääkiekkoa. Tosin valtaosa jääkiekkoa seuraavistakin pelaavat siten, että ihmetyttää, ovatko koskaan kiekkoa nähneetkään :)

Varmaan jokainen luokkalaiseni osti NHL 12:n heti, kun se julkaistiin tai aikovat ostaa aivan lähipäivinä. Ja muuten eivät minun tietääkseni juuri pelaile pelejä (tai no Black Opsin julkaisu oli lähes yhtä iso haloo kuin minkä tahansa Änärinkin julkaisu.. niin ja FIFA on kans melkein yhtä suosittu kuin NHL-sarja).

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi