Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Final Fantasy XV on saapumassa vihdoin kauppoihin kymmenen vuoden odottelun jälkeen. Square Enix siivittää lähestyvää julkaisua uuden trailerin voimin.

101-trailerissa käydään pintapuolisesti raapaisten läpi Final Fantasy XV:n tärkeimpiä ominaisuuksia. Yleissilmäyksen kohteeksi päätyy esimerkiksi seikkailun poikabändimäinen hahmokatras valtavine summon-hirviöineen. Käydäänpä videolla pikaisesti läpi myös Final Fantasy XV:n tarjoamaa minipelivalikoimaa sekä hektisen oloista taistelumekaniikkaa.

Final Fantasy XV julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle marraskuun 29. päivä. Pelistä voi keskustella KonsoliFINin foorumilla.

Uutisen yläreunasta löytyvän trailerin pidempää versiota voi tutkailla alta:

Kommentit

Hieno.

Voiko tästä enään hype korkeemalle nousta, SE todisti jo FF XIV että on tehnyt paluun huipulle ja nyt se pyyhkii muilla peleillä lattiaa FF XV kanssa. My body is ready.

On tämä kyllä huikeaa! Juuri niin eeppistä ja isoa kuin vain jrpg:ltä voi odottaa. Tulee jälleen mieleen ne ajat, kun pelasi FF VII, VIII sekä IX ja odotti aina niitä (siihen aikaan) huikeita välianimaatioita pelin edetessä. Täällä ollaan myös valmiina.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi