Uusi Halo-kirja saavutti bestseller-statuksen

Eric Nylundin kirjoittama neljäs Halo-kirja Ghosts of Onyx rikkoo videopeleistä tehtyjen teosten ennätyksiä yltämällä muun muassa NYTimesin bestseller-listalla 13. tilalle fiktiivisten pehmeäkantisten osastolla. Tämä saavutus antaa kirjalle virallisesti bestseller-statuksen. Ghosts of Onyx on korkealla myös USA Todayn ja Publishers Weeklyn listoilla.

Lisäksi Bungien Weekly Updatessa Frank O'Connor paljasti, että he harkitsevat naispuolisen Spartan-äänen lisäämistä Halo 3:n moninpeliin. Kakkososan verkkopeliin puolestaan aiotaan tehdä muutoksia poistamalla playlistejä, jotta seuranhakujärjestelmä pysyisi sutjakkana. Matsejahan on oteltu pelin parissa jo yli neljä miljardia.

Ensi viikolla on kulunut viisi vuotta siitä, kun Halo saapui kauppoihin Xboxin julkaisupelinä Pohjois-Amerikassa. Juhlapäivän kunniaksi Bungie lupaa sarjan historiaan liittyvää juttua, suuria yllätyksiä ja ehkä jopa ilmoituksiakin.

Galleria: 

Kommentit

Mitäköhän huikeuksia se Bungie kertookaan. Ja onpa Ghosts of Onyx saannu kovan suosion.

Kirja saapuili tännekin keskiviikkona, mutten ole ehtinyt lukaista kuin ensimäiset pari sivua. Pitäisi tuo Seitsemän veljestä saada pois alta niin pääsisi ahmimaan vähän Halo-kirjallisuutta. Alku ainakin vaikuttaa sangen eeppiseltä. Ericin ote on edelleen tallessa.

Mekään emme toki ole Haloa unohtaneet ;)

Paavi siirtää vain suosiolla Seittemät veljekset syrjään ja alottaa suosiolla lukemaan eeppisyyksistä ;)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi