Uusi ohjain vanhalle Gamecubelle

Nintendo on ilmoittanut julkaisevansa edelliselle konsolilleen, Gamecubelle uuden ohjaimen Japanissa. Uusi ohjain mukailee Wiin puhtaan valkoista värimaailmaa ja onkin selvästi tarkoitettu enemmänkin käytettäväksi Wiin kanssa, kuin niiden muutaman miljoonan Gamecuben, joita Japanista löytyy.

Esimerkiksi vastikään julkaistut Super Smash Bros. Brawl ja Mario Kart Wii hyödyntävät molemmat myös perinteisempää ohjaustapaa, joten GC-ohjainten kysyntä on kasvussa ympäri maailmaa.

Ohjaimen hinta Japanissa asettuu reilun 12 euron paikkeille, mutta saarivaltakunnan ulkopuolella sitä ei näillä näkymin tulla näkemään. Uuden ohjaimen tuominen markkinoille saattaa kuitenkin viestiä siitä, että tulevaisuudessa yhä useammat Wii-pelit tukevat myös perinteisempää ohjausmetodia.

Galleria: 

Kommentit

Saisivat kaupata tuota muuallakin. Tosin pitäisi olla langattomana.

En nyt oikein taas ymmärrä jos tuota ei saa täältäpäin maailmaa ostettua. Mikä järki siinä on?

Kyllä ovat taas Nintendolla innovatiivisia :D Pistävät vanhan kapistuksen uudelleen myyntiin uudella värillä.. noh mikäs siinä, kun fanit ostaa.

Tää on sitä nekst generaattionia poijjaat ;D

näyttää siltä että on vakiona 3m pitkä piuha mikä olisi hyvä :)

Juu, kaikesta päätellen pitäisi olla vakiona kolmen metrin kaapeli, mikä on ihan tervetullutta kun alkuperäisissä ohjaimissa se on reilun metrin luokkaa...

Ei oo hinnalla pilattu. Pitää muutamat vissiin tilata jostain.

Jos langatonta kaipaa, niin Classic Controller on oikein toimiva. Ei varmaan tue GC-pelejä mutta wii-ja VC-peleihin erittäin hyvä.

Eivät sitten voineet tehdä tuosta edes Wavebirdiä? Ei ihan kauhean next gen, mutta sentään piuha on pidempi kuin ennen, jos en nyt vallan erehdy.

Nonni ja playasiasta vaa sitte tilaamaa :)

Ainakin paikallisessa pelikaupassa näytti olevan vielä myynnissä...? Siis tuota langatonta...

http://www.wekko.fi/wiishop

Eihän tuo ole mikään uusi ohjain, vaan sama vanha muotopuoli uudella värillä.

Mieluummin saisivat julkaista oikeasti langattoman Classic Controllerin.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi