Uusi PlayStation 3 kauppoihin ensi viikolla

Huhumyllyssä pyörinyt pienempi ja kevyempi PlayStation 3 -malli julkaistaan jo ensi viikon perjantaina.

500 gigan kiintolevyllä varustetun mallin ohjehinta on 299 euroa ja sen lisäksi lokakuun 12. päivä julkastaan 12 gigan flash-muistilla varustettu 229 euron malli.

Flash-muistilliseen versioon voi ostaa lisätilaksi Sonyn virallisen 250 gigaisen kiintolevyn tai vaihtoehtoisesti voi hankkia virallisen kiinnikkeen, jolla konsolin sisuksiin saa haluamansa 2,5-tuumaisen SATA-levyn.

Ensimmäiseen PS3-malliin verrattuna laitteen koko ja paino on vähentynyt jo yli puolella ja nykyiseen slim-versioonkin suhteutettuna 20- ja 25-prosenttia. Painoa uutuudella on noin 2,1 kiloa ja mitat ovat 290 x 60 x 230 millimetriä.

Japanilaiset saavat marraskuussa valkoisenkin version, jota lupaillaan myös muualle maailmaan myöhemmin.

Galleria: 

Kommentit

Tuon flash-muistillisen mallin oheen julkaistaan lisävarusteena Sonyn virallinen 250 gigan sisäinen kiintolevy.
Lisäksi virallisen tiedotteen mukaan julkaistaan kiinnitysvarusteet, jolla laitteeseen saa 5-tuuman (!) sisäisen SATA-levyn.

Tuo 5-tuumaa on varmaankin virhe...

Ihan mielenkiintoinen tuo 12 gigan malli, katsoin että olit unohtanut yhden nollan mutta noinhan se on. :)

Turhan kallis toi 12GB malli ja kun siihen kovalevyäkään ei voi laittaa ilman että ostaa virallisen levyn tai jonkun adapterin(hinta varmaan muutama kymppi muovinpalasta) ja koska monella pelillä pakkoasennus niin ei houkuttele ilman isoa levyä.

... mitat ovat 290 x 60 x 230 senttimetriä. -- Markkinoiden suurin konsoli, kyllä siihen viiden tuuman kiintolevykin uppoaa!

Turhaa näistä vanhentuista konsoleista enää julkaista mitään uusia versioita.

Luultavasti myös Microsoft laskee Xbox 360:n hintaa seuraavan puolen vuoden aikana. Nintendolla voisi kuvitella olevan kädet täynnä työtä myydä kaupan kalleinta pelikonsolia, Wii U:ta.

Arbiter: "Turhaa näistä vanhentuista konsoleista enää julkaista mitään uusia versioita."

Sonyn kannaltahan tässä on pointtina, että laitteen valmistus tulee halvemmaksi, kun komponentteja pienennetään, yhdistellään ja vähennetään. Plus pienempiä laitteita mahtuu enemmän kuormiin, varastoihin jne. eli sieltäkin tulee säästöjä.
Ja tietysti aina löytyy niitä, joiden pitää saada uusin malli, vaikka vahnakin vielä toimisi. :)

Alkuperäisen julkaisumallin omistajana tuossa kiinnostaa lähinnä virrankulutus.. Toisaalta hyvinhän tuo lämmittää..

Nyt ovat muuten päivittäneet lähteeseen, että Super Slim -konsoliin saa siis virallisen 250GB lisäkovon lisäksi muutkin 2,5-tuumaiset SATA-levyt virallisen kiinnikkeen (myydään erikseen) avulla.

Julkaisupäivänä hankittu 60 Gb läski käytössä (päivitetty 320 GB) ja hyvin pelittää. Kahtellaan kestääkö pleikka neloseen asti.

IGN-UK päässyt jo avaamaan mielenkiintoisen paketin: http://www.youtube.com/watch?v=nwOsZbZYZTE

Täälläkin 4,5 vuotta vanha läski vielä pöhisee. Olihan tuolla pientä kokoeroa verrattuna tuohon läskiin :) Ostan jos tuo vanha tuosta hajoaa, muuten kyllä säästän ne rahat uusiin konsoleihin.

Ei ole kuin sentin kaposempi kuin slim boxi, joten ei tarvi pelätä, että kaatuis kovin herkästi.

Kuinkahan paljon tuo levyasema mahtaa syödä pölyä noin vaaka-asennossa.

Jahas, toploader! tuosta tekniikasta ei ole muuta kuin pahoja muistoja ps ykkösen ajoilta. Tuo levyä pitelevä pieni nipukka kun vähän lämmön ja ajan saatossa hapristuu, yksikään levy ei tuolla enää pysy. suht helposti korjattavissa, mikäli tekniikka on hallussa, mutta erikoinen ratkaisu kumminkin.

Routa: "Ei ole kuin sentin kaposempi kuin slim boxi, joten ei tarvi pelätä, että kaatuis kovin herkästi."

Tosin tuo levyn lataussysteemi vaatinee pystykäytössä tuekseen lisävarusteena myytävän jalustan, joka on vastaava pyöreä lätty, mitä PS2-slimin oheen tarjottiin.

Sweet Jesus! Sehän on kaunis. Toisin kuin edeltäjänsä(imo).

Ja hyvinhän se pleikka ykkönen pelitti ilman punaisia renksuja tai keltaisia valoja top loaderismista huolimatta. Vieläkin pelittää, jos vaan pitää sitä väärinpäin. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi