Zelda-henkisen, mutta scifi-ympäristöihin sijoittuvan Hyper Light Drifterin julkaisuikkuna on tarkentunut vuoden 2016 keväälle. Peli on saanut myös uuden trailerin ennakoiden PAX Primea, jossa peli on pelattavana tällä viikolla.

Hyper Light Drifterissä ratkot puzzleja tutkiaksesi pelin värikkäitä ympäristöjä syvemmältä ja taistelet erilaisten hirviöiden kanssa. Taistelu vaikuttaa hyvin sulavalta yhdistelmältä combo-liikkeitä ja nopeita syöksähdyksiä, jotka voivat pitää pelin päähenkilön lähes jatkuvassa liikkeessä.

Sujuvuuden aikaansaaminen vie aikaa ja Hyper Light Drifter onkin ollut kehitteillä jo melko kauan. Pelin varsinainen sisältö alkaa tosin olla jo pääosin paikoillaan pelinkehittäjä Alex Prestonin mukaan. Vielä lisää hienosäätöä vaativiin aisioihin kuuluu pelin sisäisen talouden ja erilaisten keräilyesineiden arvon tasapainotus. Oheisella trailerilla pääsee näkemään, miltä peli näyttää tällä hetkellä.

Hyper Light Drifter julkaistaan vuoden 2016 keväällä Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmille, sekä PS4-, Xbox One-, Wii U-, PS Vita- ja OUYA-konsoleille.

 

Kirjaudu kommentoidaksesi