Uusin Fallout 76 -päivitys toi mukanaan uudistuksia

Bethesda korjailee jälleen Fallout 76 -nettiroolipeliään. Versionumeroa 1.0.6.0 kantava päivitys julkaistiin eilen ja se lupaa korjaavan lukuisia bugeja sekä säätävän pelattavuutta.

Noin 4,5 gigan kokoinen paketti nostaa muun muassa kätkön maksimirajan kuudestasadasta kahdeksaan. Helpotuksia on tuotu myös workshopien valtaukseen: toisen pelaajan omistajuuden voi haastaa nyt mistä tahansa rakennusalueen sisältä.

Lisäksi päivitys uudistaa pelin Wanted-systeemiä. Rikollisstatuksen ansaitsee vasta silloin, kun rötöstelijä tuhoaa rakennukset täysin toisen pelaajan workshopissa tai leirissä. Kehittäjän mukaan ominaisuuden pitäisi vähentää vahinkorikoksien määrää.

Näiden ohella Scorchbeasteja pääsee nyt karkuun hieman helpommin, sillä otuksen kaikuluotainhuudon iskuväliä on pidennetty. Yhtiö sanoo kuunnelleensa pelaajia ja tasapainottaa petojen käyttäytymistä myös jatkossa.

Bethesdan mukaan tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu vielä useita päivityksiä, kuten esimerkiksi kilpailullisemman pelaaja vastaan pelaaja -muodon. Tuleva muoto poistaa nykyiset rajoittavat tekijät kokonaan. Yhtiö ei ole paljastanut varsinaista ajankohtaa julkaisulle, mutta sen beetaversiota voi odotella maaliskuussa.

Tarkemman listan päivityksistä voi lukaista Bethesdan kotisivuilta:

Fallout 76 patch notes

Lukaise myös KonsoliFINin arvostelu ja jatka keskustelua KonsoliFINin foorumin puolella.

Kirjaudu kommentoidaksesi