Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Mega Man -pelisarjan ja hahmon 25-vuotisjuhlavuosi on käynnissä, mutta sinisen robotin tähdittämiä tuotoksia kehittelevä Capcom on ollut vaitonainen merkkipäivien juhlinnasta. Uutisia mahdollisista juhlajulkaisuista joudutaan odottamaan vielä jonkin aikaa, tarkemmin sanottuna joulukuuhun asti.

Capcomin Brett Elston hahmottelee päässään lisätietojen julkituomista vasta loppuvuodesta. "Mielestäni joulukuu on hyvä ajankohta. Se myös antaa meille aikaa keskittyä Street Fighterin 25-vuotismerkkipäiviin, jotka ajoittuvat elokuulle." Elston kertoo. Street Fighter -mätkintäsarjan merkkivuotta juhlistetaan eri pelejä yhteen pakettiin keräävällä Street Fighter 25th Anniversary Set -kokoelmalla, josta kertoiltiin jo viime kuussa.

Sinisen pommittajan juhlallisuuksien muodosta ei ole vielä hiiskuttu, eikä lisätietoa nytkään jaettu. Elstonin sanojen mukaan asiasta keskustellaan vielä.

Ensimmäinen Mega Man -nimike julkaistiin joulukuussa vuonna 1987. Merkkipäivien juhlistusta enteilevä logo, jonka voi nähdä tämän uutisen kuvasta, kaivettiin päivänvaloon jo alkuvuodesta. Sinisen robotin edellisestä esiintymisestä pelirintamalla on kulunut jo jonkin aikaa, sillä viimeisin hahmon tähdittämä peli on vuonna 2010 julkaistu Mega Man 10.

Edellisen kerran megamiehen nimi vilahti uutisotsikoissa, kun Capcom perui Mega Man Legends 3 -pelin ja syytti tuotoksen perumisesta fanien vähäistä mielenkiintoa tuotosta kohtaan.

Galleria: 

Kommentit

25-vuotisjuhlien kunniaksi Capcom järjestää Megamanille viralliset hautajaiset.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi