Uutta tietoa Final Fantasyn tulevista osista

Square Enix kertoi Tokiossa pitämässään tilaisuudessa tulevien Final Fantasy -pelien suunnitelmistaan.

Tilaisuudessa paljastettiin Final Fantasy XIII:sta jatko-osa Final Fantasy XIII-2. Jatko-osan tarina pohjautuu FFXIII:n tarinaan, mutta esimerkiksi taistelujärjestelmää on muutettu aiemmasta.

Final Fantasy XIII-2 julkaisu sijoituu ensi talveen, eli todennäköisesti ensi vuoden alkupuolelle.Peli julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Samassa yhteydessä Square Enixin Tetsuya Nomura vakuutti FFXIII:n sisarpelin Final Fantasy Versus XIII:n olevan edelleen tulossa vain PlayStation 3:lle.

FFXIII-sarjaan kuuluva PSP:lle julkaistava aiemmin Final Fantasy Agito XIII nimellä tunnettu osa sai uuden nimen: Final Fantasy Type-0. Uudelleen nimeämisen taustalla on Hajime Tabatan mukaan se, ettei peli ole tarpeeksi lähellä FFXIII:tä kantaakseen samaa nimeä.

Type-0 tulee olemaan ensimmäinen PSP-peli, joka toimitetaan kahdella UMD-levyllä. Peli julkaistaan tulevana kesänä.

Galleria: 

Kommentit

Uusi tappelusysteemi ehdottomasti, XIII:n tappelut ovat aivan kauheaa kuraa. Type-0:sta ei taida olla mitään oikeaa tietoa?

No olihan X ja X-2 hyvinkin erilaisia niin jos nyt tehtäisiin käännös parempaan. Tosin jos jo vuoden päästä julkkari niin niillä täytyy olla paljon matskua valmiina jo että tiedä sitten ehtivätkö oppia mitään.

EDIT:
http://www.youtube.com/watch?v=NmJc4Qscdgw&feature=player_embedded

Mahdollisesti liittynee asiaan.

EDIT2: Sama tyyppi upannut versuksesta jotain myös.
http://www.youtube.com/watch?v=zjMHKGP4LUg&feature=watch_response

EDIT3:
http://www.youtube.com/watch?v=nC5P3Jxvtzg
Agito(type 0) matskua

Samaa mieltä uudesta taistelusysteemistä Sodkillan kanssa, toivottavasti ovat muutenkin ottaneet kritiikistä oppia varsinkin lineaarisuuden suhteen. Eipä silti odotukset kovin korkealla uusien FF:n osalta.

Nyt se Versus XIII tänne ja nopeasti!

Kyllä

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi