Uutta videokuvaa Wiin Zeldasta ja muutama kuva 3DS:n Mariosta

Nintendon toimitusjohtaja Satoru Iwata piti tänään esityksen San Franciscossa järjestetyssä Game Developers Conferencessa. Esitys sisälsi Iwatan mietteitä pelien sisällöstä, 3DS:stä, videopelien historiasta sekä tulevaisuudesta ja monien iloksi myös tulevista Mario- ja Zelda-peleistä.

3DS:lle julkaistavasta Super Mario -tasoloikasta päästiin näkemään ensimmäiset ruutukuvat, joissa esitellään muun muassa pienikokoinen Mario sekä sarjan aiemmista osista tuttuja elementtejä. Mario-pelistä, joka on vielä vailla lopullista nimeään, julkaistiin myös logo, jonka alakulmasta löytyy häntää muistuttava kuvio. Monet sarjan fanit ovat arvailleet tämän merkitsevän Super Mario Bros. 3:n tanooki-Marion paluuta.

The Legend of Zelda -pelisarja täytti äskettäin 25 vuotta ja Iwata paljasti, että sarjan 25-vuotisjuhla tullaan huomioimaan myöhemmin tänä vuonna. Hänen mukaansa Nintendon Shigeru Miyamoto kehitteleekin jo tapaa, jolla kaikki Zelda-fanit voivat juhlia tätä juhlavuotta yhdessä. Wiin The Legend of Zelda: Skyward Sword -pelistä päästiin näkemään uutta pelikuvaa, jossa päästään näkemään muun muassa uusia vihollistyyppejä ja pelialueista sekä myös esineitä, jotka esiteltiin jo pelin ensimmäisessä trailerissa viime vuonna.

Koko esityksen, jossa äänessä on muun muassa Amerikan Nintendon toimitusjohtaja Reggie Fils-Aime, voi katsoa lähdelinkistä. Mario- ja Zelda-pelejä käsittelevän osuuden voi katsoa tästä linkistä.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi