Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3-messut ovat nurkan takana, joten enemmän tai vähemmän varmoja huhuja on alkanut tippua kaiken kansan luettavaksi. Yksi nippu vahvistamattomia tietoja olisi tuomassa tukun pelejä Nintendon Switch-konsolille.

Uutisen alalaidassa näkyvä kuva lupailee Switchille pelit Fortnite, Paladins, Dragon Ball FighterZ, Starlink: Battle for Atlas, Killer Queen Black ja Overcooked 2. Listalla on myös aiemmin julkistetut Monster Hunter Generations Ultimate ja Fifa 19 sekä kohta julkaistava Mario Tennis Aces.

Muuten 4chan-sivuston kautta nousseita huhuja ei uskaltaisi kutsua vahvoiksi, mutta Kotaku- sekä Destructoid-sivustoilla uskotaan tietojen pitävän paikkansa. Kotakun mukaan Fortnite on tekemässä tuloaan Switchille myös heidän omien lähteidensä mukaan. Destructoidin puolelta myös kerrotaan, että he ovat saaneet embargon alaista tietoa muista listalla olevista peleistä.

Fortniten Switch-versio on myös vastikään bongattu korealaisen ikärajaorganisaation tiedoissa, joten pelin julkaisu Nintendon alustalla tuntuu olevan käytännössä varmaa.

Pelialan E3-messut polkaistaan käyntiin 12.6. Los Angelesissa. KonsoliFINin foorumilla tapahtumasta pääsee keskustelemaan tämän linkin (klik) kautta.

Kirjaudu kommentoidaksesi