Nintendon kohta julkaistava Wii U -kotikonsoli ei tuo mukanaan yhtenäistä saavutusjärjetelmää, jollainen löytyy sekä Microsoftin että Sonyn konsoleilta. Näin ainakin, mikäli uskomme Jeremiah Slaczkania 5th Cell -studiolta. Ja miksi emme uskoisi, sillä mies on ollut kehittelemässä konsolille julkaistavaa Scribblenauts Unlimited -peliä, johon moinen mekanismi on pitänyt rakentaa erikseen.

Yhtenäisen saavutusjärjestelmän puuttumista korvataan yksittäisten pelien saavutuslistoilla. Slaczkanin kertoman mukaan pulmapeli Scribblenauts Unlimitedissa on Global shards -niminen lista, joka sisältää pelialueisiin sitomattomia tehtäviä pelaajien suoritettavaksi. Eurogamerin mukaan jonkinlaisia saavutuksia on lupailtu myös Wii U:n julkaisussa ilmestyvään Super Mario Bros. U -tasoloikkaan sekä Nintendo Land -pelikokoelmaan.

Scribblenauts-sarjan uusin tulokas sisältää Wii U -muodossaan tuttuja hahmoja Super Mario Bros.- ja The Legend of Zelda -sarjoista. Liikkuvaa kuvaa Maxwellin ja muiden tuttujen yhteispelistä saa katsomalla videonpätkän tämän linkin kautta.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi