Riot Gamesin uusi ensimmäisen persoonan ammuskelu Valorant on haalinut yleisöä jo suljetussa beetavaiheessaan. Pelin kilpailullinen puoli tuntuu myös kiinnostavan laajalti, joten Riot julkisti joitain ideoitaan tulevaa silmällä pitäen.

League of Legendsin vuosia jatkunut vakaa suosio ja aktiivinen kilpailukenttä ovat vakuuttaneet Riotin jatkamaan e-urheilun parissa. Studio suunnittelee jo kovasti Valorantin kilpailullisia tapahtumia, ja julkaisi yhteisön kilpailuohjeet. Ohjeistus erittelee erikokoistenValorant-turnausten säännöt.

Tapahtumajärjestäjille, kuuluttajille, yhteistyökumppaneille ja sponsoreille on omat tarkat sääntönsä. Yksi oleellisista ohjeistuksista koskee verkossa näytettävien turnausten pitämistä siistinä. Esimerkiksi chatin täytyy olla asianmukaisesti ylläpidetty, jotta mautonta, loukkaavaa, ja yleensäkin huonoa ilmapiiriä voidaan ehkäistä. Riot myös velvoittaa isompien turnauksien järjestäjiä kytkemään "näytä veri" -asetuksen pois päältä.

Riot kertoo tekevänsä tulevaisuudessa yhteistyötä tahojen kanssa, jotka jakavat heidän visionsa. Studio aikoo työskennellä tiiviisti Valorantin kehitystiimin kanssa ylläpitääkseen sujuvaa liittoa pelin ja sen e-urheilupuolen välillä.

Valorant on parhaillaan beetavaiheessa, ja julkaistaan PC:lle todennäköisesti kesän 2020 aikana.

Kirjaudu kommentoidaksesi