Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Valve julkisti kannettavasta Steam Deck -konsolistaan uuden version.

Uudessa 16.11. julkaistavassa Steam Deck OLED -mallissa on nimensä mukaisesti 7,4 tuuman OLED-näyttö, joka tukee niin HDR:ää (High Dynamic Range -väriskaalaa) kuin korkeampaa virkistystaajuuttakin (90 Hz). Päivitetty, pitkäkestoisempi akku takaa puolestaan pelin kuormittavuudesta riippuen 3-12 tuntia peliaikaa aiemman 2-8 tunnin sijaan.

Laitteessa luvataan olevan Wifi 6E-teknologian myötä myös enemmän kaistanleveyttä ja alhaisempi viive verkkopelissä, minkä ohella suurempi tuuletin päivitettyine jäähdytysjärjestelmineen pitää masiinan viileämpänä. Uudistetun näytön ansiosta konsoli myös painaa 30 grammaa (noin 5 prosenttia) vähemmän kuin edeltäjänsä.

512 Gt:n SSD-muistin sisältävä malli tulee kustantamaan 569 euroa ja teran versio puolestaan 679 euroa. Samanaikaisesti Valve pyrkii eroon vanhoista malleistaan merkittävien alennusten siivittämänä, kun taas uusia OLED-laitteita on amerikkalaisyhtiön mukaan saatavilla alkuun hyvin rajallisesti, ja ne tulevat myyntiin ainoastaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Usein kysytyt kysymykset sekä lisätietoa laitteen yksityiskohdista voi lukea Valven verkkosivuilta, täältä.

Kirjaudu kommentoidaksesi